47470
Brak okładki
Książka
W koszyku
Status dostępności:
BIBLIOTEKA GŁÓWNA
Egzemplarze są obecnie niedostępne
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Traci moc: Przepisy o działalności służby żywnościowej DD/4.21.1.
Podst. wycof. : Żywn.121/2020
Adnotacja wyjaśniająca lub analiza wskazująca
Zakres i zawartość: Zasady organizacjio systemu zabezpieczenia żywnościowego w czasie pokoju. Normowanie, planowanie i rozliczanie żywienia osób uprawnionych i zwierząt. Pozyskiwanie, dostarczanie, gromadzenie i magazynowanie środków spożywczych. Przygotowanie i dystrybucja posiłków w warunkach garnizonowych i polowych. Organizacja żywienia w czasie działań kryzysowych i podnoszenia gotowości bojowej. Organizacja żywienia w warunkach szczególnych. Świadczenia usług żywieniowych osobom spoza Sił Zbrojnych. Gospodarka sprzętem służby żywnościowej. Zasady organizacji systemu zabezpieczenia Zywnościowego w polskich kontyngentach wojskowych.Podział kompetencji i odpowiedzialności osób funkcyjnych i komórek organizacyjnych w realizacji zabezpieczenia żywnościowego w czasie pokoju. Zasady organizacji systemu zabezpieczenia żywnościowego w czasie wojny.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej