47470
No cover
Availability:
BIBLIOTEKA GŁÓWNA
All copies are currently unavailable
Notes:
General note
Traci moc: Przepisy o działalności służby żywnościowej DD/4.21.1.
Podst. wycof. : Żywn.121/2020
Summary, etc.
Zakres i zawartość: Zasady organizacjio systemu zabezpieczenia żywnościowego w czasie pokoju. Normowanie, planowanie i rozliczanie żywienia osób uprawnionych i zwierząt. Pozyskiwanie, dostarczanie, gromadzenie i magazynowanie środków spożywczych. Przygotowanie i dystrybucja posiłków w warunkach garnizonowych i polowych. Organizacja żywienia w czasie działań kryzysowych i podnoszenia gotowości bojowej. Organizacja żywienia w warunkach szczególnych. Świadczenia usług żywieniowych osobom spoza Sił Zbrojnych. Gospodarka sprzętem służby żywnościowej. Zasady organizacji systemu zabezpieczenia Zywnościowego w polskich kontyngentach wojskowych.Podział kompetencji i odpowiedzialności osób funkcyjnych i komórek organizacyjnych w realizacji zabezpieczenia żywnościowego w czasie pokoju. Zasady organizacji systemu zabezpieczenia żywnościowego w czasie wojny.
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again